Karlovčanka

Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
previous arrow
next arrow
Slider

News from Karlovčanka

All the news
all the stores clothes footwear children's fashion and gear, toys sports fashion underwear jewels and accessories food household items caffes and restaurants banks and atms services and other
All the floors Ground floor Mezzanine First floor Second floor

Shopping center Karlovcanka is located in the center of Karlovac. It covers an area of 15,000 m² in 4 floors and contains commercial, catering and service premises. For your youngest, visit our playground, located at the entrance to the center.

More about us

Društvo Karlovčanka d.o.o. osnovano je 2007. godine i bavi se upravljanjem i održavanjem nekretnine Shopping centra Karlovčanka. Shopping centar Karlovčanka nalazi se u strogom centru Karlovca. Prostire se na površini od 15.000 m² u 4 etaže. U blizini centra nalaze se sve institucije od značaja, kao što su banke, Fina, Porezna uprava, osiguravajuća društva i drugi. To je najfrekventnija točka u županijskom središtu. U centru se nalaze poslovni prostori trgovačke, ugostiteljske i uslužne djelatnosti. Na ulazu u centar smješteno je dječje igralište sa ljuljačkama, njihalicama, klackalicama, vrtuljkom i toboganom, a u Centru na drugom katu nalazi se besplatna dječja igraonica Kula uz nadzor roditelja, koja ima bazen sa lopticama, tobogan, njihaljku, klackalicu, dječje kutiće (kuhinja, alatnica,..), školsku ploču, te razne igračke. U centru postoji mogućnost organiziranja raznih prezentacija i svi zainteresirani mogu se javiti u upravu Karlovčanke d.o.o. radno vrijeme Radno vrijeme Shopping centra Karlovčanka je od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati. U sklopu centra smještena je prodavaonica Konzum koja radi i nedjeljom od 7:30-12 sati.

Latest from Facebook

[HOME&LIVING][S'OLIVER JUNIOR] Cjelokupna S'Oliver junior kolekcija proljeće/ljeto 2020. snižena je 50%.

[HOME&LIVING][S'OLIVER JUNIOR] Cjelokupna S'Oliver junior kolekcija proljeće/ljeto 2020. snižena je 50%.(Feed generated with FetchRSS)

url

[UNITED COLORS OF BENETTON] [VELIKO SEZONSKO SNIŽENJE] Cjelokupna kolekcija proljeće/ljeto snižena je do -70%. *ne vrijedi na kofere i gift program. Posjetite odrasli i dječji Benetton i nagradite se novim osvježavajućim modnim kombinacijama uz do 70% popusta.

[UNITED COLORS OF BENETTON] [VELIKO SEZONSKO SNIŽENJE] Cjelokupna kolekcija proljeće/ljeto snižena je do -70%. *ne vrijedi na kofere i gift program. Posjetite odrasli i dječji Benetton i nagradite se novim osvježavajućim modnim kombinacijama uz do 70% popusta.(Feed generated with FetchRSS)

url

[TOM TAILOR][SVE U POLA CIJENE] Ne propustite iskoristiti 50% popusta na cjelokupnu Tom Tailor kolekciju proljeće/ljeto 2020.

[TOM TAILOR][SVE U POLA CIJENE] Ne propustite iskoristiti 50% popusta na cjelokupnu Tom Tailor kolekciju proljeće/ljeto 2020.(Feed generated with FetchRSS)

url

[TOP SHOP] Popusti do -70% na Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Rovus i Wellneo proizvode, rashladit će vas bez obzira na velike ljetne vrućine. Provjerite ponudu u Top Shop dućanu! ;)

[TOP SHOP] Popusti do -70% na Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Rovus i Wellneo proizvode, rashladit će vas bez obzira na velike ljetne vrućine. Provjerite ponudu u Top Shop dućanu! ;)(Feed generated with FetchRSS)

url
Shopping centar Karlovčanka d.o.o., 2019. All rights reserved made by: DZdesign