Karlovčanka

slide1
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
slide1
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
slide2
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
slide2 - copy
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
kafić-zimski vrt
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
previous arrow
next arrow

News from Karlovčanka

All the news
all the stores clothes footwear children's fashion and gear, toys sports fashion underwear jewels and accessories food household items caffes and restaurants banks and atms services and other
All the floors Ground floor Mezzanine First floor Second floor

Shopping center Karlovcanka is located in the center of Karlovac. It covers an area of 15,000 m² in 4 floors and contains commercial, catering and service premises. For your youngest, visit our playground, located at the entrance to the center.

More about us

Društvo Karlovčanka d.o.o. osnovano je 2007. godine i bavi se upravljanjem i održavanjem nekretnine Shopping centra Karlovčanka. Shopping centar Karlovčanka nalazi se u strogom centru Karlovca. Prostire se na površini od 15.000 m² u 4 etaže. U blizini centra nalaze se sve institucije od značaja, kao što su banke, Fina, Porezna uprava, osiguravajuća društva i drugi. To je najfrekventnija točka u županijskom središtu. U centru se nalaze poslovni prostori trgovačke, ugostiteljske i uslužne djelatnosti. Na ulazu u centar smješteno je dječje igralište sa ljuljačkama, njihalicama, klackalicama, vrtuljkom i toboganom, a u Centru na drugom katu nalazi se besplatna dječja igraonica Kula uz nadzor roditelja, koja ima bazen sa lopticama, tobogan, njihaljku, klackalicu, dječje kutiće (kuhinja, alatnica,..), školsku ploču, te razne igračke. U centru postoji mogućnost organiziranja raznih prezentacija i svi zainteresirani mogu se javiti u upravu Karlovčanke d.o.o. radno vrijeme Radno vrijeme Shopping centra Karlovčanka je od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati. U sklopu centra smještena je prodavaonica Konzum koja radi i nedjeljom od 7:30-12 sati.

Latest from Facebook

[OBAVIJEST] [RADNO VRIJEME] [VELIKA GOSPA] Ponedjeljak 15.08.2022. ZATVORENO

[OBAVIJEST] [RADNO VRIJEME]
[VELIKA GOSPA]
Ponedjeljak 15.08.2022. ZATVORENO(Feed generated with FetchRSS)

url

Photos from Shopping Centar Karlovčanka's post

[SUPER ČETVRTAK]
Ne propustite još jedan Super četvrtak u Shopping Centru Karlovčanka – 11. kolovoza!

Ovoga četvrtka 11. kolovoza 2022. u brojnim prodavaonicama u centru očekuju Vas cjelodnevni popusti, posebne ponude i akcije.

Super četvrtak u KARLOVČANKI prilika je za super ljetni shopping! ☀️☀️☀️

https://karlovcanka.hr/

(Feed generated with FetchRSS)

url

[OBAVIJEST] [RADNO VRIJEME] [DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA] Petak 05.08.2022. ZATVORENO

[OBAVIJEST]
[RADNO VRIJEME]
[DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA]
Petak 05.08.2022. ZATVORENO(Feed generated with FetchRSS)

url

[TRIUMPH][SEZONSKO SNIŽENJE] Ne propustite super sniženja u Triumphu! Donje rublje i spavaći program kolekcije proljeće/ljeto 2...

[TRIUMPH][SEZONSKO SNIŽENJE]
Ne propustite super sniženja u Triumphu!

Donje rublje i spavaći program kolekcije proljeće/ljeto 2022. sniženo je do -50%, a cjelokupan kupaći program snižen je -30%.

Iskoristite sezonska sniženja i nagradite se novim, inovativnim komadima udobnog i senzualnog donjeg rublja, te trendi kupaćih kostima.

Ugodno ljeto želi Vam Triumph! 🏖🏖🏖☀️☀️☀️(Feed generated with FetchRSS)

url
Shopping centar Karlovčanka d.o.o., 2022. All rights reserved made by: DZdesign