Karlovčanka

slide1
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
slide1
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
slide2
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
slide2 - copy
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
kafić-zimski vrt
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
previous arrow
next arrow

News from Karlovčanka

All the news
all the stores clothes footwear children's fashion and gear, toys sports fashion underwear jewels and accessories food household items caffes and restaurants banks and atms services and other
All the floors Ground floor Mezzanine First floor Second floor

Shopping center Karlovcanka is located in the center of Karlovac. It covers an area of 15,000 m² in 4 floors and contains commercial, catering and service premises. For your youngest, visit our playground, located at the entrance to the center.

More about us

Društvo Karlovčanka d.o.o. osnovano je 2007. godine i bavi se upravljanjem i održavanjem nekretnine Shopping centra Karlovčanka. Shopping centar Karlovčanka nalazi se u strogom centru Karlovca. Prostire se na površini od 15.000 m² u 4 etaže. U blizini centra nalaze se sve institucije od značaja, kao što su banke, Fina, Porezna uprava, osiguravajuća društva i drugi. To je najfrekventnija točka u županijskom središtu. U centru se nalaze poslovni prostori trgovačke, ugostiteljske i uslužne djelatnosti. Na ulazu u centar smješteno je dječje igralište sa ljuljačkama, njihalicama, klackalicama, vrtuljkom i toboganom, a u Centru na drugom katu nalazi se besplatna dječja igraonica Kula uz nadzor roditelja, koja ima bazen sa lopticama, tobogan, njihaljku, klackalicu, dječje kutiće (kuhinja, alatnica,..), školsku ploču, te razne igračke. U centru postoji mogućnost organiziranja raznih prezentacija i svi zainteresirani mogu se javiti u upravu Karlovčanke d.o.o. radno vrijeme Radno vrijeme Shopping centra Karlovčanka je od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati. U sklopu centra smještena je prodavaonica Konzum koja radi i nedjeljom od 7:30-12 sati.

Latest from Facebook

[MODIANA]

[MODIANA]
LJETNI DANI TALIJANSKE MODE: Moda koja će vas oduševiti! 🇮🇹 🛵

Doživite dane Italije u trgovinama Modiana i otkrijte šarm talijanske mode uz izuzetnu ponudu koju ne smijete propustiti.
Samo od 24. do 30.06. 2024. uživajte u -30% popusta za kupnju iznad 30€, na posebno odabrane talijanske modne brendove kolekcije proljeće/ljeto 2024.

Prepustite se eleganciji, profinjenosti i šarmu talijanskog dizajna i osvježite svoj ormar vrhunskim artiklima po super cijenama.

NA POSEBNOM ODABIR BRENDOVA U MODIANA TRGOVINAMA
ESSENZA ITALIANA, ITALIAN MARKET, MOTIVI, OLTRE, RINASCIMENTO, SIELEI i VICOLO.

Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju (osim sa kuponom -10% dobrodošlice i -20% rođendanskim kuponom - Modiana Experience Card).(Feed generated with FetchRSS)


Otvorite na Facebooku

[MODIANA]

[MODIANA]
🌞 -25% NA KUPAĆE KOSTIME I MODNE DODATKE ZA PLAŽU! 🏝️
U Modiani uživajte u -25% popusta na kupaće kostime i modne dodatke za plažu (haljine za plažu, ručnici, šeširi za sunce, torbe i sva otvorena obuća) za kupnju iznad 20 €! 👙🕶️

Akcija vrijedi od 17.06. do 23.06.2024.

Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju (osim kupona dobrodošlice od -10% i kupona za rođendan od -20% - Modiana Experience Card).(Feed generated with FetchRSS)

url

[NAGRADNA IGRA ''LJETO S KARLOVČANKOM'']

[NAGRADNA IGRA ''LJETO S KARLOVČANKOM'']
Kupujte u Shopping centru Karlovčanka i sudjelujte u nagradnoj igri ''Ljeto s Karlovčankom'' s 24 nagrada od 14.6. do 28.8.2024.

Sakupljanjem pečata kod svake kupnje iznad 20€ u bilo kojoj prodavaonici u centru, ubacite ljetnu shopping karticu u prizemlju centra i čekajte izvlačenje 28. kolovoza 2024.!

SRETNO😀

Pravila nagradne igre potražite na:
https://karlovcanka.hr/nagradna-igra-ljeto-s-karlovcankom-14-6-28-8-2024-2/(Feed generated with FetchRSS)

url

[S'OLIVER JUNIOR][HOME&LIVING]

[S'OLIVER JUNIOR][HOME&LIVING]
Posebna ponuda u Home&Livingu!

Kod kupnje iznad 15,00€ očekuje Vas -30% popusta na S’Oliver junior kolekciju proljeće/ljeto 2024. i na S’Oliver junior kolekciju proljeće/ljeto 2023. koja je već snižena -30%.

Ne propustite iskoristiti ovu priliku, posjetite Home&Living na 2. katu Shopping Centra Karlovčanka!

*popusti se ne zbrajaju i akcije se međusobno isključuju.(Feed generated with FetchRSS)

url
Shopping centar Karlovčanka d.o.o., 2024. All rights reserved made by: DZdesign