Karlovčanka

slide1
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
slide1
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
slide2
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
slide2 - copy
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
kafić-zimski vrt
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
previous arrow
next arrow

News from Karlovčanka

All the news
all the stores clothes footwear children's fashion and gear, toys sports fashion underwear jewels and accessories food household items caffes and restaurants banks and atms services and other
All the floors Ground floor Mezzanine First floor Second floor

Shopping center Karlovcanka is located in the center of Karlovac. It covers an area of 15,000 m² in 4 floors and contains commercial, catering and service premises. For your youngest, visit our playground, located at the entrance to the center.

More about us

Društvo Karlovčanka d.o.o. osnovano je 2007. godine i bavi se upravljanjem i održavanjem nekretnine Shopping centra Karlovčanka. Shopping centar Karlovčanka nalazi se u strogom centru Karlovca. Prostire se na površini od 15.000 m² u 4 etaže. U blizini centra nalaze se sve institucije od značaja, kao što su banke, Fina, Porezna uprava, osiguravajuća društva i drugi. To je najfrekventnija točka u županijskom središtu. U centru se nalaze poslovni prostori trgovačke, ugostiteljske i uslužne djelatnosti. Na ulazu u centar smješteno je dječje igralište sa ljuljačkama, njihalicama, klackalicama, vrtuljkom i toboganom, a u Centru na drugom katu nalazi se besplatna dječja igraonica Kula uz nadzor roditelja, koja ima bazen sa lopticama, tobogan, njihaljku, klackalicu, dječje kutiće (kuhinja, alatnica,..), školsku ploču, te razne igračke. U centru postoji mogućnost organiziranja raznih prezentacija i svi zainteresirani mogu se javiti u upravu Karlovčanke d.o.o. radno vrijeme Radno vrijeme Shopping centra Karlovčanka je od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati. U sklopu centra smještena je prodavaonica Konzum koja radi i nedjeljom od 7:30-12 sati.

Latest from Facebook

[TOP SHOP] U utorak 20. veljače 2024. Top Shop ima jednodnevnu aktivnost HAPPY HOURS koja omogućuje lijepe popuste na ukupan izn...

[TOP SHOP]
U utorak 20. veljače 2024. Top Shop ima jednodnevnu aktivnost HAPPY HOURS koja omogućuje lijepe popuste na ukupan iznos košarice u svako doba dana.

Tko rano rani, veći popust grabi! 🙂

8-12h – DODATNIH -15% POPUSTA

12-18h – DODATNIH -10% POPUSTA

18-20h – DODATNIH -5% POPUSTA(Feed generated with FetchRSS)

url

Kućni ljubimci - Karlovčanka

[OBAVIJEST O KUĆNIM LJUBIMCIMA]
Kućni ljubimci su dobrodošli u Shopping centar Karlovčanka!

Od sada u kupovinu u Shopping centar Karlovčanka možete doći sa svojim psom ili mačkom.

Sve potrebne informacije o ulasku pasa i mačaka u Centar možete pronaći u Pravilniku o kućnim ljubimcima na: https://karlovcanka.hr/o-nama/kucni-ljubimci/ ili u portirnici Centra.

Iako je Shopping centar Karlovčanka pet friendly centar, napominjemo da svaka trgovina prema svojoj internoj odluci zadržava pravo zabrane ulaska kućnim ljubimcima u svoj poslovni prostor.

Vama i Vašim ljubimcima želimo ugodan boravak u Shopping centru Karlovčanka!


Kućni ljubimci su dobrodošli u Shopping centar Karlovčanka! U kupovinu u Shopping centar Karlovčanka možete doći sa svojim psom ili mačkom. Kako se psi i mačke ponekad možda ne ponašaju dobro, molimo vas da pripazite da ne smetaju drugim posjetiteljima. Psi trebaju biti na uzici, u rukama ...

(Feed generated with FetchRSS)

url

[TRIUMPH] Posebna ponuda u Triumphu! Kod plaćanja Premium Visa karticom ne propustite iskoristiti -15% popusta na cjelokupan a...

[TRIUMPH]
Posebna ponuda u Triumphu!

Kod plaćanja Premium Visa karticom ne propustite iskoristiti -15% popusta na cjelokupan asortiman.

Iskoristite ove popuste i nagradite se novim, inovativnim komadima udobnog i senzualnog donjeg rublja.

Popusti vrijede do 25.2.2024.

*Popust se ne odnosi na sniženi asortiman. Popusti se ne zbrajaju i akcije se međusobno isključuju.(Feed generated with FetchRSS)

url

[VALENTINOVO][NAGRADNI NATJEČAJ][DOBITNIK] Dana 15. veljače 2024. godine u prostorijama Karlovčanka d.o.o. izvršen je odabir dob...

[VALENTINOVO][NAGRADNI NATJEČAJ][DOBITNIK]
Dana 15. veljače 2024. godine u prostorijama Karlovčanka d.o.o. izvršen je odabir dobitnika nagradnog natječaja Valentinovo „Što je za tebe ljubav?“ prema proceduri Pravilnika nagradnog natječaja.

Autor najljepšeg i najoriginalnijeg odgovora je Renata Čavlović, Maletići 32, Duga Resa.

Dobitnica svoju nagradu može podići u sjedištu Shopping centra Karlovčanka u Karlovcu, Trg Milana Šufflaya 1, od 16.2.2024. u periodu od 8:00 do 16:00h u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi.

Zahvaljujemo se svima na sudjelovanju i čestitamo sretnoj dobitnici!🎁🎀❤️(Feed generated with FetchRSS)

url
Shopping centar Karlovčanka d.o.o., 2024. All rights reserved made by: DZdesign