Karlovčanka

slide1
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
slide1
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
slide2
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
slide2 - copy
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
kafić-zimski vrt
Your favorite shopping centre
in the center of Karlovac
previous arrow
next arrow

News from Karlovčanka

All the news
all the stores clothes footwear children's fashion and gear, toys sports fashion underwear jewels and accessories food household items caffes and restaurants banks and atms services and other
All the floors Ground floor Mezzanine First floor Second floor

Shopping center Karlovcanka is located in the center of Karlovac. It covers an area of 15,000 m² in 4 floors and contains commercial, catering and service premises. For your youngest, visit our playground, located at the entrance to the center.

More about us

Društvo Karlovčanka d.o.o. osnovano je 2007. godine i bavi se upravljanjem i održavanjem nekretnine Shopping centra Karlovčanka. Shopping centar Karlovčanka nalazi se u strogom centru Karlovca. Prostire se na površini od 15.000 m² u 4 etaže. U blizini centra nalaze se sve institucije od značaja, kao što su banke, Fina, Porezna uprava, osiguravajuća društva i drugi. To je najfrekventnija točka u županijskom središtu. U centru se nalaze poslovni prostori trgovačke, ugostiteljske i uslužne djelatnosti. Na ulazu u centar smješteno je dječje igralište sa ljuljačkama, njihalicama, klackalicama, vrtuljkom i toboganom, a u Centru na drugom katu nalazi se besplatna dječja igraonica Kula uz nadzor roditelja, koja ima bazen sa lopticama, tobogan, njihaljku, klackalicu, dječje kutiće (kuhinja, alatnica,..), školsku ploču, te razne igračke. U centru postoji mogućnost organiziranja raznih prezentacija i svi zainteresirani mogu se javiti u upravu Karlovčanke d.o.o. radno vrijeme Radno vrijeme Shopping centra Karlovčanka je od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati. U sklopu centra smještena je prodavaonica Konzum koja radi i nedjeljom od 7:30-12 sati.

Latest from Facebook

[TOM TAILOR] Tom Tailor Vas od ponedjeljka 02. listopada 2023. očekuje u novouređenom prostoru na 1. katu Shopping centra Karlov...

[TOM TAILOR]
Tom Tailor Vas od ponedjeljka 02. listopada 2023. očekuje u novouređenom prostoru na 1. katu Shopping centra Karlovčanka!

Povodom otvorenja, kod kupnje iznad 20,00€ (150,69kn) Tom Tailor Vas daruje s -20% popusta na novu kolekciju jesen/zima 2023.

Popusti vrijede do subote 07. listopada.

Vidimo se. Vaš Tom Tailor!

url

[S'OLIVER JUNIOR] Posebna ponuda u Home&Livingu! Pri kupnji iznad 20,00€ (150,69kn) očekuje Vas -30% popusta na novu S’Oliver j...

[S'OLIVER JUNIOR]
Posebna ponuda u Home&Livingu!

Pri kupnji iznad 20,00€ (150,69kn) očekuje Vas -30% popusta na novu S’Oliver junior kolekciju jesen/zima 2023. i na S'Oliver junior kolekciju proljeće/ljeto 2023. koja je već na popustu -30%.

Popusti vrijede od 28.09. do 04.10.2023.

Ne propustite ovu super priliku, posjetite Home&Living na drugom katu Shopping centra Karlovčanka i nagradite svoje mališane novim modnim kombinacijama.

*popusti se međusobno ne zbrajaju.

url

Photos from Shopping Centar Karlovčanka's post

[GLORIA KUPONI][UNITED COLORS OF BENETTON][TRIUMPH]
Popusti uz Gloria kupone od 28.09. do 04.10.2023.!

BENETTON
-30% popusta na novu kolekciju jesen/zima 2023. i na robu koja je već na popustu -30%. (Popusti se ne odnose na kofere i gift program.)

TRIUMPH
-30% popusta na novu kolekciju jesen/zima 2023.
(Popusti se ne odnose na kolekciju Amourette i Shape Smart.)

*u subotu 30.09. ZABA MASTERCARD SHOPPING DAY:
uz Gloria kupon za plaćanje svim Zaba Mastercard karticama kupac ostvaruje -40% popusta

*popusti se međusobno ne zbrajaju.

https://aria.com.hr/url

[OPTIKA ANDA] Trebate li nove naočale za vaše školarce, Anda Kids paketi su prava stvar! Početak nove školske godine znači da k...

[OPTIKA ANDA]
Trebate li nove naočale za vaše školarce, Anda Kids paketi su prava stvar!

Početak nove školske godine znači da kreće i zabava! Za sve školarce to je povratak prijateljima, druženju i učenju, a uz Anda Kids pakete mogu se veseliti i roditelji jer uz kupljene naočalne leće iz Kids asortimana, dobivate dioptrijske okvire na dar.

Tri su sastojka za uspješno učenje - čitanje, pisanje i gledanje na školsku ploču, a za to je potrebno osigurati dobar vid vaših školaraca. Stoga je Optika Anda za vas pripremila Anda Kids pakete koje čine Crizal Kids UV naočalne leće prilagođene za djecu od 5 - 12 godina starosti, a uz njih na poklon dobivate dioptrijske okvire prema vašem odabiru iz široke ponude Kids asortimana. Svim roditeljima bit će drago znati da Crizal Kids UV štiti leću od 5 glavnih neprijatelja vida, a to su UV zrake, refleksije, prljavština, ogrebotine i prašine.

Muči li vaše klince minus ili plus dioptrija, samo je jedna prava adresa ➡️ Anda poslovnica!

više na: https://karlovcanka.hr/optika-anda-2/

url
Shopping centar Karlovčanka d.o.o., 2023. All rights reserved made by: DZdesign